Sunt angajat din 2004 , cu fisa postului din anul 2008. Astazi mi s-a adus la cunostinta ca trebuie sa semnez o alta fisa a postului , in alb.
Eu am refuzat si ma intereseaza daca pot fi sanctionat . Va multumesc !
1. Foarte bine ati facut ca ati refuzat semnarea unui document in alb.
2. Daca l-ati fi semnat, ulterior ar fi putut adauga orice activitate, sarcina cu care poate nu erati de
acord sau era imposibil de realizat. Sau se puteau adauga foarte multe sarcini.
3. Nimeni nu va poate obliga sa semnati un document daca dvs considerati ca : nu este corect, nu
este legal sau este in alb.
4. Nu are cum sa va sanctioneze pentru ca : nu are posibilitate legala de a va sanctiona pt o
solicitare ilegala...
5. Pentru a aplica o sanctiune disciplinara trebuie sa fie vorba de o abatere disciplinara. Ca sa
putem vorbi de abatere disciplinara trebuie sa existe o incalcare a unui regulament de ordine
interioara, si/sau sa existe o fapta savarsita cu vinovatie ceea ce in cazul dvs. nu poate fi vorba.
Multumesc pentru raspuns, erau foarte multe pagini unde eu trebuia sa semnez in josul fiecarei pagini ca am luat la cunostiinta . Eu am deja o fisa a postului din 2008 si ca sa fac o paranteza mai detin si o copie a celei din 2008 pe care scrie " conform cu originalul " , dar difera semnatura mea cat si asezarea in pagina a continutului. Am facut plangere penala dar dupa cum ma asteptam a fost " aranjata " . Eu am 2 copii ale fisei postului din 2008 conform cu originalul dar nu seamana intre ele , iar acceptand si pe aceasta prin semnatura eram unicat ca angajat cu 3 fise a postului diferite dar cu doua date . Multumesc inca odata si sper ca pe viitor sa ia cineva in seama si hartiile mele si sa nu se mai uite la buzunar, dar totusi traim in Romania. Va multumesc foarte mult .!
Fisa postului
Masaro
Cum se procedeaza in situatia in care angajatul nu vrea sa semneze fisa postului modificata si ce consecinte poate sa rezulte din aceasta situatie? Ce ... (vezi toată discuția)