avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului

Sunt angajat din 2004 , cu fisa postului din anul 2008. Astazi mi s-a adus la cunostinta ca trebuie sa semnez o alta fisa a postului , in alb.
Eu am refuzat si ma intereseaza daca pot fi sanctionat . Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:08, 5 August 2012
Daca "a fost aranjata" plangerea penala, aveti posibilitatea de a depune plangere impotriva rezolutiei date de un procuror ( in masura in care aceasta considerati ca nu e legala si nu va satisface) prin care s-a dispus "N.U.P." adica neinceperea urmaririi penale, in atentia primului procuror al parchetului de pe langa judecatoria sectorului in care locuiti, in termen de 21 zile de la data la care vi s-a comunicat rezolutia data de procuror.
Daca nu vi s-a comunicat rezolutia data de procuror, faceti solicitare scrisa la parchet de a vi se comunica. Necomunicarea actelor, solutiilor sau rezolutiilor date de un procuror, se considera incalcarea dreptului la aparare ceea ce confera caracterul de nulitate al solutiei date.
Nu renuntati. "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" =D>
Ultima modificare: Vineri, 3 August 2012
Krissia ., Alte profesii
AM contestat si in instanta , degeaba, spaga bate legea .
Memoriu la CSM daca va consierati lezat in drepturile dvs. Sau la DNA daca aveti probe concrete prin care sa demonstrati ca s-a luat "spaga". :training:
Banuiala dvs fara a avea vreo dovada concreta nu are vreo relevanta juridica ... sesizati Inspectia Judiciara a CSM-ului .. prin activitatea Inspecţiei Judiciare se urmăreşte, printre altele:
- identificarea aspectelor ce ţin de răspunderea disciplinară a judecătorilor şi procurorilor, precum şi de nerespectarea normelor Codului deontologic de către aceştia;
- semnalarea şi verificarea cazurilor de încălcare a independenţei şi imparţialităţii judecătorilor şi procurorilor şi formularea de propuneri...

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare fisa postului boghysv boghysv Buna ziua! Am primit astazi o fisa a postului de la angajator pe care am refuzat sa o semnez deoarece am semnata o fisa a postului inca din 2010 iar in cea ... (vezi toată discuția)
Refuzul semnarii fisei postului neon butterflies neon butterflies ce se poate face daca un angajat refuza sa semneze o anexa a fisei postului care este conforma cu activitatea sa dar s-a omis in prima faza cand a fost ... (vezi toată discuția)
Fisa postului Masaro Masaro Cum se procedeaza in situatia in care angajatul nu vrea sa semneze fisa postului modificata si ce consecinte poate sa rezulte din aceasta situatie? Ce ... (vezi toată discuția)