avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deducere asigurare Casco
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deducere asigurare Casco

Buna ziua !
va rog sa-mi spuneti daca in cazul unei firme de comert cu amanuntul se poate deduce cheltuiala cu asigurarea CASCO a unui autoturism ,mentionez ca autoturismul este inregistrat pe firma .
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 08:02, 21 Iulie 2012
Cu data de 1Iulie 2012 toate ch. cu autoturismele inregistrate si folosite in scopul activitati firmei se deduc in proportie de 50 %.Daca asigurarea CASCo e pe numele firmei se deduce lca si chelttuiala.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Iulie 2012
iulia53, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa ContSters166949 ContSters166949 De curand am deschis un PFA cu activitatea principala Administrarea Imobilelor pe baza de contract sau comision. Am facut contrect de comodat pentru apartament ... (vezi toată discuția)
Decontare asigurare rca cu contract de comodat vioviod vioviod Pt. a folosi masina patronului in interesul firmei am incheiat un contract de comodat . Atunci cand am platit sigurarea (RCA), firma de asigurari a taiat ... (vezi toată discuția)