avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Aplicare contraventie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Aplicare contraventie

Buna ziua,

Imi puteti spune, va rog, daca ANPC poate aplica o contraventie invocand prevederi ale legislatiei nationale pentru un serviciu prestat de o societate romana intr-o tara membra a uniunii europene pentru un consumatoru din tara respectiva.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:14, 23 Iulie 2012
ANPC poate aplica o contraventie

ANPC poate constata si consemna incalcarea legislatiei in vigoare ,respectiv existenta unei contraventii
Contraventia nu se "aplica",ci se constata de catre autoritatea in drept si eventual aceasta poate dispune sanctiuni
Daca executantul este Roman,respectiv detine obligatia respectarii normelor nationale,daca ANPC a fost legal sesizata,detine obligatia si compenta sa constate,sa consemneze si sa aplice sanctiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare contraventie maque maque Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, daca ANPC poate aplica o contraventie invocand prevederi ale legislatiei nationale pentru un serviciu prestat de o ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil geood1 geood1 Daca sotul in 2015 a plecat in strainatate in perioada 01-06 si 01.10 si poate dovedi printr-o fisa de remuneratii primita din Belgia care mentioneaza ca ne ... (vezi toată discuția)
Drepturile ce pot fi exercitate la nivelul u.e. rodica_post rodica_post Exercitaţi-vă drepturile -------------------------------------------------------------------------------- Dreptul european acordă drepturi şi ... (vezi toată discuția)