avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PFA in Belgia
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PFA in Belgia

Locuiesc si lucrez ca independent (PFA) in Belgia. M-ar interesa sa cumpar daca aveti disponibil, in limba romana, documentatii sau legislatie din domeniul contabilitatii din Belgia. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Actele necesare pentru desfasurarea de lucrari in belgia eugennutu eugennutu cu firma mea din Romania vreau sa merg in Belgia pentru lucrari in constructii, intrebarea;De ce acte am nevoie ca sa mi desfasor activitatea in Belgia, ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru realizarea unui site care percepe taxe pentru abonamente sebydv sebydv Bună seara ! Aş dori câteva informaţii cu privire la ce acte am nevoie pentru realizarea unui website care percepe taxe lunare pentru abonament. Lucrez ... (vezi toată discuția)
Evitare dubla impozitare belgia al0207ex al0207ex Buna ziua, Sunt reprezentantul unui ONG,inregistrat in Romania, detasat in Belgia.Venitul il am exclusiv in Romania,unde platesc toate taxele ,impozitele. ... (vezi toată discuția)