avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... actele necesare pentru desfasurarea de lucrari in ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

actele necesare pentru desfasurarea de lucrari in Belgia

cu firma mea din Romania vreau sa merg in Belgia pentru lucrari in constructii, intrebarea;De ce acte am nevoie ca sa mi desfasor activitatea in Belgia, Multumesc
Cel mai recent răspuns: kappauser , utilizator 13:21, 18 Iulie 2011
Activitatea in Belgia o veti desfasura conform legislatiei de acolo. Intrebati un avocat belgian sau interesati-va la ambasada Belgiei din Romania.
Aveti doua posibilitati:
1. Firma din Romania trimite angajatii propri pe o perioada determinata (de obicei pana la 6 luni) In acest caz nu prea intampinati probleme nici in Belgia, totusi interesati-va.
2. Va inregistrati personal in Belgia ca si PFA/II sau alte forme permise in Belgia si prestati activitatea de acolo. Eventual aveti nevoie doar de diplomele/calificarile traduse in limba tarii. In acest caz nu puteti sa aveti angajati decat persoane cu drept de munca in Belgia. Informatiile le obtineti tot din aceleasi locuri indicate mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri ingrijire batrani la domiciliu ohiki ohiki Buna ziua! As dori sa stiu cine si in ce conditii poate preda un curs de ingrijire batrani in urma caruia sa se elibereze o diploma de ingrijitoare batrani la ... (vezi toată discuția)
Infiintare sucursala in belgia raul.bodea raul.bodea Buna ziua, As avea si eu o intrebare. Am o societate comerciala cu sediul in romania - domeniul de activitate publicitate- si as dori sa ma mut in Belgia - ... (vezi toată discuția)
Contract de munca in polonia cerica2007 cerica2007 Buna seara.O firma belgiana,care are punct de lucru in Romania,m-a recrutat pt o angajare in Belgia, dar deoarece are pc de lucru si in Polonia,doreste ca, CM ... (vezi toată discuția)