avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurari de sanatate?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurari de sanatate?

Buna ziua. Am o situatie mai complicata. Am doua jobburi, la cel unde am functia de baza sunt in concediu fara plata pe un an. Cel de-al doilea job este in invatamant si pe perioada verii nu sunt platita (ei sustin ca am functia de baza in alta parte si de asta). Ceea ce inseamna ca nici asigurari de sanatate nu am pe perioada asta. Ce trebuie sa fac ca sa le am in continuare? Trebuie sa merg la CASMB, sa fac un contract? De ce acte e nevoie?

Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Salariul pe perioada verii in invatamantul superior Tonia30 Tonia30 Am doua job-uri. La unul din ele am contract si cu carte de munca, iar la celalalt am contract de munca cu cumul extern (este in invatamantul superior). Aici ... (vezi toată discuția)
Concediul medical in cazul contractului determinat Blue_20 Blue_20 Buna ziua! Am si eu niste mici nelamuriri. Eu sunt angajat pe o perioada determinata pana la 15 feb. 2011. A aparut o problema medicala (nedobandita la locul ... (vezi toată discuția)
Plata concediu medical dupa incetarea contractului de munca cristinamarinov cristinamarinov Buna ziua, Am fost angajata cu CIM pe perioada determinata (oct. 2012- iunie 2013). in februarie 2013 am suferit o interventie neurochirurgicala si am ... (vezi toată discuția)