avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschiderea unei firme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschiderea unei firme

buna ziua as vrea sa deschid o firma de constructii in romania dar eu muncesc afara ( italia,germania) se poate face pt ca in italia se platesc multe taxe si daca nu faci si ceva la negru muncesti doar pt stat as mai vrea sa stiu si cit e inpozitu la noi in romania la bani adica in italia daca facturezi 1000 euro 500 se duc la stat si tu muncescti ca prostu in romania daca facturez 1000 cat ar treb sa dau la stat si cum daca eu lucrez afara
Vreti sa deschideti firma in Romania dar sa aveti lucrari pe firma si in strainatate ? In cazul in care este asa, activitatea puteti sa o desfasurati in baza contractelor pe care le incheiati cu partenerii straini. Impozitele le veti plati in Romania deoarece firma va fi inmatriculata aici. La plata imozitulii depinde pentru ce forma veti opta. Pentru micorintreprinderi baza de impozitare se calculeaza altfel decat pentru cei ce opteaza pentru plata impozitului pe profit, si se face prin diferenta dintre cheltuieli si venituri, impozitul fiind platit fuctie de profit sau pierdere.. Cotele sunt diferentiate. Luati legatura cu un contabil. Oricum va trebuie. Pentru infiintare luati legatura cu un avocat sau dati mandat unei persoane care sa ve reprezinte la infiintarea societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa platim la stat manuela marinescu manuela marinescu sotul meu lucreaza in italia si vrea sa deschida in romania o societate iar cu patronul din italia sa incheie un contract de prestari servicii , ca sa isi ... (vezi toată discuția)
Schimbarea sediului social central mycleff84 mycleff84 am o firma in italia si vreau sa schimb sediul central in romania. de mentionat ca nu am cetatenie romana ci doar italiana. exista multe persoane care fac ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl suciugeorgeta suciugeorgeta Ce pasi trebuie sa urmez pentru a infiinta un srl? sunt 2 asociati,sediul social la parintii unuia dintre ei activitatea principala magazin alimentar intr-un ... (vezi toată discuția)