avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Eliberare cazier
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Eliberare cazier

Buna ziua,

Am o nelamurire cu privire la locul de eliberare al cazierului. Sunt nascut in Caras-Severin, dar domiciliez in Bihor. Sunt in situatia in care am nevoie de cazier pentru schimbarea locului de munca. Intrebarea este: cazierul se obtine din judetul in care m-am nascut, in cel care domiciliez sau in ambele judete?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 17:44, 22 Iulie 2012
De la autoritatea de domiciliu
Eu stiu ca se poate solicita atat la locul de nastere cat si la locul de domiciliu ori resedinta.
Justitiarul711 a scris:

Eu stiu ca se poate solicita atat la locul de nastere cat si la locul de domiciliu ori resedinta.

Asa este, se poate obtine de oriunde din aceste 3 locuri:
- de nastere
- de domiciliu, in cazul dvs.
- de resedinta, daca persoana care are nevoie de cazier locuieste temporar in alta localitate decat cea incrisa pe cartea de identitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare cazier lunajoy lunajoy nu sunt din bucuresti.exista posibiliatea sa-mi pot ridica de aici cazierul?mentionez ca mi-a expirat viza de flotant daca aceasta ar fi avut vreun rol ... (vezi toată discuția)
Certificat de naștere Ghiță 1978 Ghiță 1978 Locuiesc în Alba-Iulia și am Domiciliu pe Caraș-Severin pot să-mi schimb certificatu de naștere an Alba Iulia (vezi toată discuția)
Cazierul se elibereaza doar unde ai domiciliul? sirena1 sirena1 Daca am buletin de Neamt ca flotantul pe adresa din Satu Mare e expirat trebuie sa merg in Neamt pentru cazier sau exista posibilitatea sa il pot elibera de ... (vezi toată discuția)