avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat de naștere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat de naștere

Locuiesc în Alba-Iulia și am Domiciliu pe Caraș-Severin pot să-mi schimb certificatu de naștere an Alba Iulia
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:28, 6 Noiembrie 2019
Nu.
Doar Buletinul/Cartea de Identitate.
Solicitarea se face pe baza buletinului valabil la primaria locului de domiciliu/ resedinta ori direct la primaria unde este inregistrata nasterea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat ELLADEEA ELLADEEA nepoatei mele i-a expirat buletinul cand a facut in august 18 ani a incercat o matusa sa ii faca buletiul dar nu s-a putut ca ea a pierdut certificatul de ... (vezi toată discuția)
Eliberare cazier kodrutz kodrutz Buna ziua, Am o nelamurire cu privire la locul de eliberare al cazierului. Sunt nascut in Caras-Severin, dar domiciliez in Bihor. Sunt in situatia in care ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu Laryssa88 Laryssa88 Buna ziua domnule avocat am si eu o întrebare. Situația mea este mai complicata. Eu locuiesc in Italia si in Iunie imi expira cartea de identitate. Stiu ... (vezi toată discuția)