avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... diploma de licenta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

diploma de licenta

Buna ziua,sunt absolventa promotia 2009 la Universitatea Spiru Haret la una din formele de invatamant neacreditate,sunt implicata intr-un proces pentru eliberarea diplomei de licenta ,dosarul era la Curtea de apel dar a fost declinat pentru solutionarea cazului Tribunalului Bucuresti la o data pe care o astept de 3 luni dar nu am aflat o inca,intrbarea mea este;lucrez intr-o institutie de stat iar in septembrie conducerea mi-a propus sa ma promoveze nestiind ca eu nu am intrat inca in posesia diplomei de licenta ,ce parere aveti sa accept promovarea sau risc sa raman fara servici deoarece postul pe care ma aflu acum se v-a ocupa iar cel pe care vreau sa-l ocup este pentru studii superioare.Va multumesc,si inca o intrebare,deoarece in provincie cei intr-o situatie cu mine si-au castigat diplomele in instanta iar in Bucuresti lucrurile se misca foarte greu pot sa ma inscriu intr-un grup la un avocat din provincie daca eu sunt nascuta ,locuesc si am absolvit studiile in Bucurest?Multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspuns la cele doua intrebari care ma macina

Alte discuții în legătură

Valabilitatea diplomei de licenta OlaruPetolela OlaruPetolela Am absolvit Facultatea de drept si administratie publica-specializarea drept, din cadrul Universitatii Spiru Haret, promotia 2009, la ID, perioada studiilor 4 ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Recunoastere diplome ,,spiru haret" coriza coriza Buna seara, Sunt absolventa ,,Spiru Haret\", promotia 2008, ID. Mi-a fost eliberata diploma de licenta dar nu-mi este recunoscuta. Sunt angajata in sistemul ... (vezi toată discuția)