Buna ziua.Am infiintat de curand un SRL si am autorizate codurile 4619(codul principal) si 4799,4791,4617,5629. Ca activitate vom cumpara produse de la furnizori,importatori etc in functie de situatie si vom livra tertilor.Ca gen de produse vom livra alimente de baza,dulciuri,sucuri cam toate categoriile.Pe langa alimente vrem sa livram produse de curatenie,articole menajere(inclusiv tigai,oale,vesela etc).Am vrea sa livram si produse de papetarie si tipizate,jucarii.
INTREBARI:
1) Ce categorie de produse nu pot livra cu aceste coduri(cateva exemple pls)?
2)Daca vreau sa deschid si un punct de lucru(magazin) pot face acest lucru cu codurile autorizate?
3)In momentul in care primesc toate documentele firmei si certificatul de intregistrare pot emite facturi,inclusiv facturi facute cu ajutorul [ EDITAT de moderator- incalca pct. 2.8 din Regulament ] ,sau mai trebuie sa fac alte cereri la Administratia financiara?
Cam atat deocamdata.Va multumesc pentru timpul acordat citirii acestui mesaj
Va raspund in ordinea intrebarilor:
1.- va puteti adresa unui contabil expert cu aceasta problema,
2.- deschiderea unui/unor punct/e de lucru este posibila, oriunde in tara, dar necesita, in prealabil, autorizare de la Oficiul Registrului Comertului de la sediul social,
3.- dupa primirea actelor, trebuie sa va inregistrati la finante, ulterior, chiar aveti obligatia de a emite facturi (tiparite sau prin softuri de contabilitate, la care va referiti si Dvs.).