avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ACTE CONTABILE FORMAT FIZIC
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ACTE CONTABILE FORMAT FIZIC

Buna ziua.
Ce documente trebuiesc printate din programul de contabilitate pentru a le atasa la dosar? (jurnal vanzari, cumparari etc....)
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 15:36, 23 Iulie 2012
Listati nirurile, registrul de casa si balanta lunara. Restul le listati dor daca aveti un control si vi se cer anumite pagini din anumite perioade.
Ultima modificare: Duminică, 22 Iulie 2012
george-neagu, moderator
Asta stiu, dar care sunt celelalte acte in cazul unui control?
Atunci cand vi se face control, va anunta ce acte trebuie sa prezentati in functie de tematica lor de control.
Eu as lista si notele contabile de la salarii si amortizari (daca aveti) .:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

nelamuriri-registrul jurnal si reg. inventar bianchita bianchita 1.Tin contabilitatea unui bar cu ajutorul unui sistem informatic si listez registrul jurnal la sfarsitul fiecarei luni pe care il atasez la celelalte acte ... (vezi toată discuția)
Registre necesare unui srl florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Referitor la registrele pe care trebuie sa le tina un SRL- registru jurnal, registru inventar, cartea mare si registrul de casa- trebuie completate ... (vezi toată discuția)
Numerotare pagini registre Andita2015 Andita2015 Am inteles ca registrele de incasari si plati, precum si cele de inventar si vanzari/cumparari trebuie sa fie numerotate. In cazul in care le cumpar si le ... (vezi toată discuția)