avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Numerotare pagini registre
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Numerotare pagini registre

Am inteles ca registrele de incasari si plati, precum si cele de inventar si vanzari/cumparari trebuie sa fie numerotate. In cazul in care le cumpar si le completez de mana, paginile acestora fie sunt numerotate din tipar, fie le numerotez eu manual, insa ce fac in situatia in care le listez din programul de contabilitate? De exemplu, registrul de vanzari il listez la fiecare sfarsit de luna si imi printeaza intr-adevar paginile numerotate din program (de ex de la 1 la 12), insa la sfarsitul lunii urmatoare cand listez, imi printeaza de asemjenea numarul paginilor, numai ca incepe iar de la 1 ... si tot asa in fiecare luna. Cum sa procedez?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Andita2015 , utilizator 13:55, 3 August 2015
Trebuie ori sa adaptati programul informatic ori si pe acelea le numerotati cu pixul astfel incat sa aveti numerotarea continua.
Va multumesc!
Registrul de casa si registrul pentru intrari/iesiri trebuie sa aiba paginile numerotate?
Va rog sa imi spuneti daca pt PFA sunt obligatorii urmatoarele: registrul de casa, registrul de banca, jurnalul de vanzari, jurnalul de cumparari.
Multumesc!
La registrul de incasari si plati la PFA trebuie calculat soldul la sfarsitul fiecarei luni? In unele articole apare ca trebuie calculat numai la sfarsitul anului.

Alte discuții în legătură

Pfa - rjip Andita2015 Andita2015 Daca listez Registrul jurnal de incasari si plati din programul de contabilitate, cu pagini numerotate, cu tot ce se cere, e nevoie sa scriu soldurile de la ... (vezi toată discuția)
Registru jurnal pentru incasari si plati la ii gabihob gabihob In situatia in care un PFA, II, IF sau AF care tine contabilitatea in partida simpla cu ajutorul unei aplicatii pe calculator iar aceasta aplicatie genereaza ... (vezi toată discuția)
Registre contabile obligatorii asociatie proprietari teo30967 teo30967 in OMFP 1969/2007 - anexa 2 scrie la registre obligatorii ca registrul jurnal trebuie sa fie cod - 14 1- 1/a .este admisa si conducerea contabilitatii in ... (vezi toată discuția)