avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA - RJIP
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA - RJIP

Daca listez Registrul jurnal de incasari si plati din programul de contabilitate, cu pagini numerotate, cu tot ce se cere, e nevoie sa scriu soldurile de la sfarsitul fiecarei luni si de mana in registrul tipizat care pana acum se parafa la finante?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:52, 4 August 2015
Daca tineti rjip pe calculator, listati paginile la sfarsitul lunii si treceti soldurile cu pixul in acel rjip cumparat. Cititi detaliile la [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

nelamuriri-registrul jurnal si reg. inventar bianchita bianchita 1.Tin contabilitatea unui bar cu ajutorul unui sistem informatic si listez registrul jurnal la sfarsitul fiecarei luni pe care il atasez la celelalte acte ... (vezi toată discuția)
Listare rjip completat pe calculator Alexandru Arsu Alexandru Arsu Buna ziua, In ceea ce priveste contabilitatea in partida simpla sunt incepator. Pana acum, RJIP din programul meu are 6 randuri pe ianuarie si vreo 15 ... (vezi toată discuția)
Registru jurnal pentru incasari si plati la ii gabihob gabihob In situatia in care un PFA, II, IF sau AF care tine contabilitatea in partida simpla cu ajutorul unei aplicatii pe calculator iar aceasta aplicatie genereaza ... (vezi toată discuția)