avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cum sa procedez ?! (dosar cu greseli)
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cum sa procedez ?! (dosar cu greseli)

In calitate de vanzator pentru o suprafata de teren, am demarat intocmirea CF.
Tehnicianul ( PFA) a intocmit un dosar ( schite , calcule...etc) insa dosarul contine unele greseli pe care cei de la Oficiu mi le-au adus la cunostinta si despre care dansii spun ca este obligatia celui care a intocmit schitele ( PFA_ul) de a face corecturile.Am luat legatura cu tehnicianul repsectiv, insa ma duce cu vorba, banii i-m achitat in totalitate, dansul si-a luat obligatia de a finaliza procedurile de la Oficu, insa acum "nu mai vrea sa fie gasit".
Intrebare: cui ma pot adresa pentru aceste aspect ? la OPC, sau exista vreo asociatie profesionala a acestor domni ingineri de cadastru ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: gorki_2012 , utilizator 22:38, 23 Iulie 2012
Adresati-va Oficiului de cadastru cu toate datele. Trimiteti si expertului un mesaj precum ca depuneti plangere impotriva lui.
Ati intocmit un contract cu inginerul cadastrist?
Am patit si eu. Singura rezolvare a fost sa apelez la un alt topograf, care in baza actelor deja intocmite, contra unei sume modice, a depus lucrarea intocmita in mod corect.
Nu am intocmit nici un contract, am mers pe buna credinta.
Multumesc pentru raspunsuri, ma bucur ca cineva intr-o situatie asemanatoare a procedat asa cum intentionez si eu, sa caut un alt ing. poate poate , mai ales ca erorile de corectat nu sunt cine stie ce, sunt vizibile chiar si pentru neavizati.
In cazul incare totusi as dori sa depun plangere cui trebuie sa ma adresez?
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un teren și vreau să vând o parte din el. când se face împărțirea lui, înainte sau după vânzare, și unde trebuie să mă adresez pentru asta? Nesemnificativ Nesemnificativ Am un teren si vreau sa vand o parte din el si sa pastrez cealalta parte. Trebuie intai sa impart terenul in doua loturi inainte de al vinde sau se poate face ... (vezi toată discuția)
Problema cadastru 1919Claudiu 1919Claudiu Buna ziua, Am urmatoarea problema : Acum 12 ani am cumparat un apartament cu 3 camere in berceni la etajul 10. Doresc sa vand apartamentul si am ... (vezi toată discuția)
Lamuriri intabulare tezeu15 tezeu15 Buna seara, as dori daca ma poate lamuri cineva cu o problema , si anume: locuiesc la parterul unui bloc , iar in anul 1993 proprietarul apartamentului a ... (vezi toată discuția)