avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... chirias in faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

chirias in faliment

Am contrat de inchiriere cu o firma in faliment. S-a deschis procedura, dar dosarul e pe rol. Desi am o hotarare anterioara (in executare silita) impotriva debitoarei pt neplata chiriei, nu am fost instiintata de lichidator si nu am stiut termenele pentru inscriere la masa credala. Ce pot sa fac acum? Debitoarea ocupa in continuare spatiul si nu plateste chirie. Mentionez ca avem pe rol si un dosar pt reziliere contract pt neplata chirie si evacuare. rog raspuns urg.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 15:28, 12 Ianuarie 2009
Buna ziua,

dosarul de evacuare poate sa continue, nu se va dispune suspendarea . Asadar, veti putea obtine macar evacuarea.
Aveti grija sa citati firma prin lichidator.

av. Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere la masa credala - procedura Krissia . Krissia . O firma are deschisa procedura de lichidare judiciara, dosarul fiind pe rol inca la instanta de judecata. S-a stabilit termen in septembrie pt inscrierea ... (vezi toată discuția)
Deschiderea falimentului? corstef corstef Buna ziua Sunt inscris la masa credala a unei societati cu care am avut un contract de inchiriere. Dupa expirarea contractului, aceasta debitoare a ... (vezi toată discuția)
Admitere creanta dupa 2 ani de la lichidare ionutanton777ro ionutanton777ro Ce instrumente as avea ca sa cer judecatorului sindic [b]admiterea unei creante [/b](si inscrierea la masa credala a debitoarei) in conditiile in care ... (vezi toată discuția)