avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită suspendare executare
Discuție deschisă în Executare silită

suspendare executare

ce taxe de timbru trebuie sa platesc pentru o cerere de suspendare a executarii pana la solutionarea cauzei
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:13, 24 Iulie 2012
Conf. art.2 alin.2 legea 146/1997 actualizata privind taxele judiciare de timbru - În cazul contestaţiei la executarea silită şi al opoziţiei la executare, taxa se calculează la valoarea bunurilor a căror urmărire se contestă sau la valoarea debitului urmărit, când acest debit este mai mic decât valoarea bunurilor urmărite. Taxa aferentă acestei contestaţii nu poate depăşi suma de 194 lei, indiferent de valoarea contestată.


10 lei taxa de timbru plus o cautiune pe care o fixeaza judecatorul
Multumesc frumos pentru raspuns.

Daca depun cererea de suspendare provizorie a executarii impreuna cu o cerere de ajutor public judiciar,am sanse sa mi se aprobe diminuarea cautiunii?
Sansele nu le putem aprecia, nestiind ce situatie financiara aveti dvs si familia, plus alte obligatii, cheltuieli.

Cererea va fi admisibila daca indeplineste conditiilecerute de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru Luoana Mihaela Luoana Mihaela Am formulat o cerere in instanta pentru contestarea si suspendarea executarii unui Titlu Executoriu si a unei Somatii de Plata emise de catre Finante si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Plata taxa cautiune Dima Mihaela Dima Mihaela Buna seara. As vrea sa ma lamuriti si pe mine de ce in Citatia sosita astazi pentru termenul de Contestatie la executare si suspendare mi se spune ca pana la ... (vezi toată discuția)
Taxele judiciare de timbru (legea 146/1997) – modificari Roland Mindrila Roland Mindrila Prin Legea 20/2012, publicata in M. O. 27/2012, se modifica articolele 2 si 81 din Legea 146/1997 privind taxele judiciare de timbru. (1) Acţiunile şi ... (vezi toată discuția)