avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestatie pv la legea circulatiei in baza deciziei ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatie pv la legea circulatiei in baza deciziei CCR nr 500/2012

buna ziua,
in anul 2011, luna 01 mi s-a intocmit pv si mi s-a retinut permisul de conducere pentru 30 zile pt neacordare de prioritate la trecerea de pietoni, am depus contestatie la judecatorie si evident ca am pierdut ( termenul de judecata a fos luna 11 anul 2011), nu am fost sa predau permisul in termenul de 15 zile si pe data de 10 07.2012 am primit o instiintare acasa ( prin plic cu confirmare de primire) ca mi s-a suspendat dreptul de a conduce incepand cu data de 21 .07.2012 pe o perioada de 60 zile ( 30 zile +30 ca nu am predat permisul in termen).
Acum vin si va intreb pe dvs care aveti studii juridice pot face recurs la sentinta judecatoriei invocand decizia CCR?
daca acum este neconstitutionala banuiesc ca si cele din urma sunt neconstitutionale.
Va multumesc pt timpul acordat.

Alte discuții în legătură

Finalizarea si comunicarea solutiei in cazul contestatiei p.v. de contraventie... lili ticala lili ticala Anul trecut in iulie 2012 mi s-a suspendat permisul pe o perioda de 30 de zile +amenda 280 ron pentru neacordare de prioritate la o trecere de pietoni ;am ... (vezi toată discuția)
Renuntare proces contestare proces verbal vecinulderanjat vecinulderanjat buna seara, Mi s-a retinut permisul de cinducere pe 30 de zile in septembrie 2014 pt neacordare prioritate pietoni.Am contestat PV si am reintrat in posesia ... (vezi toată discuția)
Raspuns judecatorie contraventie Alex280594 Alex280594 Buna seara, in primul rand imi cer scuze daca n-am postat unde trebuia. Pe scurt: In luna Mai (2021), mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada ... (vezi toată discuția)