avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Blocare roți-anulare HCL
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Blocare roți-anulare HCL

Bună ziua! Vă scriu în numele unui grup de persoane, care dorim anularea hotărârii Consiliului Local prin s-a aprobat Regulamentul de blocare a rotilor din orasul nostru. Momentan suntem în faza plângerii prealabile. Întrebarea mea ar fi cum putem motiva în instanță existența unui drept vătămat - condiție pentru introducerea acțiunii în contencios administrativ, în condițiile în care unii dintre noi au obținut în instanță anularea proceselor-verbale, însă nu și recuperarea banilor plătiți ca taxă deblocare? Care ar fi dreptul nostru vătămat: dreptul de a parca pe domeniul public, dreptul de proprietate asupra mașinii etc.? Mulțumim!

Alte discuții în legătură

Legi parcare autoturism LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Stie cineva ceva legi care reglementeaza parcarile in Romania la modul general? De asemenea, stie cineva ceva legi care permit unor firme private ... (vezi toată discuția)
Acþiune în contencios administrativ a hcl; pârâþi; plângere prealabilã stefan_dumitru_m stefan_dumitru_m În data de 16.02.2011 am fost nevoit sa platesc o \"[b]taxa de deblocare[/b]\", taxa impusa prin \"[b]Proces verbal constatator[/b]\", act întocmit de ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala politia locala Maria-Criss Maria-Criss Bun seara, Va rog sa ma ajutati cu informatii privind urmatoarea situatie: Am primit in Sinaia o amenda contraventionala pt oprire intr-un loc nepermis ... (vezi toată discuția)