avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj (concubinaj)
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj (concubinaj)

Buna ziua,

Problema mea...
De 3 saptamani m-am despartit de prietenul meu, treaba e ca bunurile le-am cumparat impreuna si cu banii mei si cu ai lui. Dar el nu vrea sa-mi dea o parte din ele spunand ca are factura si sunt ale lui. am stat impreuna 2 ani. as putea face ceva sa recuperez macar o parte din bunuri ?

Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 14:32, 23 Iulie 2012
Daca bunurile sunt doar pe numele lui nu prea aveti ce sa faceti. Daca in facuturi si contracte figurati amandoi, puteti sesiza instanta.
Va trebui sa dovediti ca bunurile au fost cumparate si din banii dvs. nu numai cu banii lui.
despre ce bunuri ar fi vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte andreea_pesamosca andreea_pesamosca Buna ziua, Am urmatoarea problema: am locuit impreuna cu fostul meu prieten timp de 4 ani. In aceasta perioada am cumparat in rate mai multe bunuri, unele din ... (vezi toată discuția)
Concubinaj ContSters196082 ContSters196082 Buna ziua, Va rog tare mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns sincer. Traiesc in concubinaj de 3 ani(2008)in casa parintilor lui, iar impreuna eram de inca ... (vezi toată discuția)
Divorț User5 User5 Buna ziua! Sunt despărțita de fostul de 1 an de zile. Am fost impreuna 2 ani, si de 1 an casatoriti legal. Am hotărât amândoi sa plec in germania la munca ... (vezi toată discuția)