avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... despre contopire pedepse
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

despre contopire pedepse

Buna.In cazul in care sa primit in urma cu cati-va ani o pedeapsa cu suspendare si in anul 2012 a mai primit o pedeapsa cu suspendare in baza art 81 cp ind.1,cu termen de incercare 6 ani.Insa persoana a mai suferit intre timp 2 condamnari si i sa revocat pedeapsa prima cea luata in urma cu cati va ani ramanand la 3 ani inchisoare cu executare,i-ar la a doua condamnare la judecatoria oradea mai primeste o condamnare 3 ani cu executare si un spor de 2 luni.Insa daca e sa se faca contopirea celor 4 pedepse i se poate da spor referitor la pedepsele luate candva cu suspendare..? Va multumesc pt raspuns.Gabriel.
Parerea mea e ca se poate aplica un spor de pedeapsa, dar nu este obligatoriu aplicarea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre reabilitare (serv.de probatiune) gabitzu1ro gabitzu1ro -------Nr.1-.In anul.23/11/2009.Soluţionare:Condamnă pe inculpatul V. C , fără antecedente penale, la pedeapsa de 3 ani închisoare cu aplicarea art. 71, ... (vezi toată discuția)
Anularea beneficiului suspendarii conditionat a executarii pedepsei badila steluta badila steluta am si eu o intrbare. in urma solutionarii unui dosar penal pe oug 195/2002 s-a anulat anularea beneiciului suspendarii conditionate a executarii pedepsei ... (vezi toată discuția)
Contopire din oficiu animacikaa animacikaa daca am 6 condamnari (inhisoare, toate cu suspendare) si intre timp inca o condamnare de 1,5 ani iar in urma contopirii rezultatul este de 2 ani + 1 an 6 luni ... (vezi toată discuția)