avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie preluare atributii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie preluare atributii

1. o decizie de "preluare atributii" (altele decat functia de baza) pe o perioada nelimitata, poate fi considerata o modificare de functie si sa fie tranmisa in revisal ca o noua functie? termenul de "preluare atributii" poate avea acelasi inteles cu modificarea functiei?

2. in alte cazuri angajatul a ramas pe functia anterioara preluand prin decizie alte atributii, nefiind transmis in revisal cu vreo modificare de functie. este corecta si aceasta varianta?

ambele decizii sunt insotite de fisa de post aferenta acelor atributii
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:39, 24 Iulie 2012
Decizia de "preluare functii" inseamna o modificare a contractului indivual de munca, dar aceasta modificare nu se transmite in revisal.
Ati semnat un act aditional la contractul individual de munca?
daca modificarile au intervenit in urma unor decizii, acestea au fost transmise in revisal la fel ca si actele aditionale

in acest caz nu s-a intocmit si un act aditional, ci doar o decizie unilaterala, cu respectarea legislatiei, efectul acesteia fiind modificarea functiei, de aceea am considerat ca trebuie transmisa si in revisal

intrebarea era daca termenul de "preluare atributii" poate fi asemuit in acest caz modificarii functiei?
Termenul de "preluare atributii" , in principiu, nu poate fi asemuit in acest caz modificarii functiei, ci cel mult cu sintagma "delegare de competente".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sau delegare de atributii ? angajatlastat angajatlastat Nu sunt de acord cu mutarea mea in alt compartiment si i-am anuntat de acest lucru. Angajatorul imi modifica continutul muncii pe șest, dandu-mi ocazional ... (vezi toată discuția)
Felul muncii gigel65 gigel65 Este o schimbare a felului muncii daca un angajat este mutat efectiv in alt birou (in organigrama este alt compartiment al aceluiasi serviciu) cu alte ... (vezi toată discuția)
Revisal alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Problema este urmatoarea revisalul inclusiv pana astazi a fost transmis cu versiunea cea veche de 5.06, ne stiind ca a aparut versiunea cea noua ... (vezi toată discuția)