Buna seara!
Am cateva intrebari:
-la constestatia procesului verbal de contraventie adaug procesul verbal copie sau original ?
-avand in vedere ca fapta a avut loc in Bucuresti si nu mai am timp sa ma duc personal , pot sa trimit prin posta recomandat documentele? e corect sa trec la destinatar Judecatoria Sector 1 si adresa sau trebuie sa mai trec si altceva
Buna seara.
-Acel proces verbal s-a intocmit in mai multe exemplare. Este nevoie doar de o copie. İn cazul in care vi se cere originalul, il puteti depune ulterior la dosar, desi cred ca RATB are copia.
-Se poate trimite prin posta recomandat cu confirmare de primire. Dar daca aveti acte in original se recomanda trimiterea prin scrisoare deschisa cu valoare declarata insotita tot de confirmare de primire.
- Este de ajuns sa treceti la destinatar Judecatoria Atentie! in a carei circumscriptie a fost savarsita contraventia, adaugand adresa judecatoriei.
Pentru mai multe nelamuriri intrati pe site-ul RATB. Succes!
MUltumesc !
Controlorul a trecut in procesul verbal statia PPL, cred ca e vb de Piata Presei Libere. persoana amendata este fiica mea si tocmai venise in vacanta din Londra si a cumparat cardul cu 2 calatorii de la Otopeni , nu i s-a validat calatoria cu toate ca a incercat de mai multe ori . Din cate am vazut statia PPL apartine de Sectorul 1 . Mai am totusi o intrebare. Am solicitat istoricul cardului la sectia Comerciala din cadrul RATB si acest document o sa imi parvina in zilele urmatoare . Problema e ca trebuie sa depun plangerea pana pe 25 iulie , intrebarea e cum fac sa adaug istoricul cardului la dosar ?
Multumesc , o seara buna!
Din cate stiu, mentionati in contestatie faptul ca pentru dovedirea celo spuse de dumneavoastra ati solicitat o proba concludenta ( aistoricul cardului), pe care o veti obtine ulterior si o veti atasa contestatiei. Deci, faceti acea mentiune. Documentul il puteti atasa la dosar si dupa depunerea contestatiei, pana in ziua stabilita de judecata in primul termen.