avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contestatie proces verbal contraventie RATB
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contestatie proces verbal contraventie RATB

Buna seara!
Am cateva intrebari:
-la constestatia procesului verbal de contraventie adaug procesul verbal copie sau original ?
-avand in vedere ca fapta a avut loc in Bucuresti si nu mai am timp sa ma duc personal , pot sa trimit prin posta recomandat documentele? e corect sa trec la destinatar Judecatoria Sector 1 si adresa sau trebuie sa mai trec si altceva
Cel mai recent răspuns: route , utilizator 14:30, 29 Iulie 2012
Nu costa nimik nici taxa de timbru nici timbru.Fiica mea a solicitat la sectia Comerciala din cadrul RATB istoricul cardului de calatorie si a platit o taxa nu situ de cat. Am formulat plangerea (modelul este pe avocatnet.ro) am pus doua exemplare din plangere, doua copii carte identitate, copia procesului verbal de contraventie, copia plicului cu data postei, istoricul cardului, biletul de la aeroport, copia carnetului de studenta in Anglia. Toate aceste documente le-am pus in plic recomandat cu confirmare de primire. Am solicitat judecarea in lipsa, deoarece fiica mea a venit pt o vacanta de 1 luna
Fiica mea nu a vrut sa semneze procesul verbal si bine a facut pentru ca datorita acestui fapt controlorul a pus un martor , o doamna care si dumneaei era impotriva a ceea ce se intampla, dumneaei de asemeni nu a vrut sa semneze procesul verbal . Din cate am inteles d ela fiica mea , in Londra validarea cardului se face la sofer, care iti spune daca s-a validat calatoria, si te ajuta daca ai probleme.
Ultima modificare: Duminică, 29 Iulie 2012
route, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ratb - fara acte danielw danielw Buna ziua, Am fost legitimat de controlori acum doua saptamani si aveam doar copia dupa buletin la mine, pe care le-am dat-o, pentru ca ma grabeam foarte ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda ratb klement klement Caut un sfat avizat In urma primiri unei contraventii pentru circulare pe RATB fara card validat mi s-a intocmit un proces verbal complet, ( agent ... (vezi toată discuția)
Proces verbal contraventie ratb intocmit abuziv danap10 danap10 Daca in decurs de 2-3 luni mi s-a intocmit proces verbal de contraventie de catre controlorii RATB pentru ca de 2 ori nu am observat din cauza caldurii ... (vezi toată discuția)