avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Sporuri luate in calcul pentru indemnizatie concediu ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Sporuri luate in calcul pentru indemnizatie concediu odihna

Va rog o lamurire . Inlocuiesc persoana care detine controlul preventiv in unitate (pentru perioada cat este plecata in concediu de odihna) si beneficiez eu de acel spor cuvenit pentru acea perioada. Spuneti-mi va rog daca acel spor poate fi luat in calcul la indemnizatia mea de concediu odihna ,care se calculeaza ca medie zilnica a drepturilor salariale (salar baza plus sporurile permanente )din ultimile 3 luni anterioare celei in care este efectuat concediu.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alis07 , utilizator 22:07, 1 August 2012
M-am lamurit.Se ia in calcul doar sporurile permanente pe care le ai in contractul individual de munca nu si cele ocazionale(cum e acel spor o data pe an).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza indemnizatia de co la persoanele ce execita control financiar preventiv gabrielatico gabrielatico Sunt o persoana platita in baza Legii153/2017 anexa VII care am marire salariala de 10%la salariu de baza pentru control financiar preventiv de la 1.01.208.Cum ... (vezi toată discuția)
Despre controlul financiar preventiv axilica axilica pe perioada de concediu de odihna a persoanei desemnate sa exercite controlul financiar preventiv, aceasta perioada de concediu de odihna va fi platita cu ... (vezi toată discuția)
calculul indemnizatiei de concediu mihialescu mioara mihialescu mioara Cum se calculeaza indemnizatia de concediu la o societate comerciala, pentru un salariat care lucreaza in program inegal de lucru si care are specificat in ... (vezi toată discuția)