avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi de autor poze
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi de autor poze

Ma gandesc foarte serios la realizarea unei aplicatii/site in care sa postez poze haioase/funny cu diversi. La fel ma gandesc si la realizarea unei colectii de filmulete de acest gen(am in cap un model de castig, poate nu voi da randament, nu neg).
Ma intereseaza partea legala a acestui aspect. Daca iau un filmulet de pe youtube poate fi o problema? sau daca iau niste poze de pe net cu persoane in diverse ipostaze. Un exemplu pot fi sa zicem siteurile de asa zisii "cocalari" sau filmuletele in care este prezentat un slide-show cu cu poze haioase cu rusi... Ma pot trage la raspundere in vreun fel? sau sanse de castig? mai ales ca nu as fi singurul care ar prezenta respectiva poza sau filmuletul.

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor poze pps pps Ma gandesc foarte serios la realizarea unei aplicatii/site in care sa postez poze haioase/funny cu diversi. La fel ma gandesc si la realizarea unei colectii de ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea video poate fi publicata fara consimtamantul protagonistului? mixandra mixandra Prietena mea a facut acum ceva ani in urma un filmulet nu tocmai \"ortodox\" pentru iubitul ei din acea vreme, iar acum \"domnul\" acela o ameninta ca va posta ... (vezi toată discuția)
Web xxx-ajutor myra_mhl myra_mhl Va rog sa imi spuneti si mie daca pot sa fac ceva,am vb cu cineva pe messinger,si am f atat de tampita si m am dezbracat in fara la web ,si acum ma ameninta ca ... (vezi toată discuția)