"Am gasit pe portalul judecatoriei de sector (in care locuiesc), un dosar in care sunt parat. Acest dosar are data depunerii 5.07.2012, cu termen de prezentare 02.2013. Postasul mi-a spus ca a pus la cutia postala citatie, pe care eu nu am gasit-o. Am mers la arhiva judecatoriei iar acolo mi s-a spus ca dosarul nu poate fi consultat deoarece este la judecator, in pregatire, si ca nu s-a trimis nicio citatie pe civil pana acum. Este posibil sa fie asa datorita vacantei de vara? De obicei citatiile vin in 2 saptamani, cu aproximatie, dupa stiinta mea. Oare unde e adevarul? S-o fi trimis sau nu citatia? Mentionez ca este vorba despre un dosar de divort."
Va multumesc.
Nu puteti sti daca s-a emis citatie sau nu pana cand nu veti consulta dosarul.
Parerea mea e ca ar trebui sa urmariti venirea dosarului in arhiva si sa faceti copie de pe cererea de chemare in judecata pentru a va face apararile necesare.
Multumesc. Totusi este normal ca in aceasta perioada sa se intarzie atat de mult cu trimiterea citatiilor? Repet: dosarul apare depus pe data de 5 iulie, suntem in 24 iulie... Si inca o intrebare, va rog: ce inseamna "divort fc" specificat la Obiect dosar ?
Divort
iulianbi
Dupa 14 ani,impinsa de familie,sotia mea a decis sa divorteze.Cum inca mai cred ca exista o sansa,i-am spus ca nu sunt de acord cu asta.Mi-a luat ... (vezi toată discuția)