avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical

buna ziua.stiti cumva in ce perioada se platesc concediile medicale de catre casa de asigurari?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 16:50, 25 Iulie 2012
da am completat-o si i-am trimis si o copie dupa extrasul de cont
Atunci cu siguranta veti primi indemnizatia,probabil sunt f. multe cereri de onorat si astfel se explica intarzierea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta cu nr. de zile de incapacitate de munca in ultimele 12 luni SimonescuC SimonescuC Am o intrebare si va solicit sprijinul pentru aceasta: In temeiul OUG 158/2005 cu modificari si completari, respectiv art. 3 indice 1 litera \\\\\\"b\\\\\\" ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cod 14 magdaonofrei07 magdaonofrei07 Daca in din septembrie 2012 pana in ianuarie 2013 am avut concediu medical pentru boala cardiovasculara nestiind de cancer,iar din ianuarie 2013 cand am ... (vezi toată discuția)
Certificat medical cod 14 Vilcu Gina Vilcu Gina Buna ziua.As vrea sa stiu daca un concediu medical cod 14 se suporta intergral din FNUASS.As dori si un art.legislativ in acest sens.Va multumesc. (vezi toată discuția)