avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DREPTURI EGALE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DREPTURI EGALE

:sorry:Buna,am si eu nevoie de un sfat:nu lucrez cu contract deloc,in tara(mai merg pe dincolo) si as dori sa beneficiez si eu (la momentul respectiv)de drepturile pe care le-as fii avut daca eram angajata(somaj,pensie,sanatate,indemnizatia pt cresterea copilului)Ce ma sfatuiti sa fac ca sa fiu sigura si "in regula"in caz ca va trebui sa am nevoie de aceste drepturi?
Cel mai recent răspuns: Cristian Bortos , Avocat 14:03, 13 Ianuarie 2009
Daca vreti sa beneficiati de aceste drepturi....trebuie sa va angajati. ;)
Se pot incheia cu casele de asigurari contracte separate in baza carora sa va achitati contributiile in afara unui raport de munca.

In acest fel veti beneficia de toate drepturile din aceasta categorie care decurg din raporturile de munca, fara a avea calitatea de salariat.

Mai multe informatii puteti obtine de la institutiile in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia in continuare de indemnizatie de somaj? ioana.manuela76 ioana.manuela76 Buna. Sunt mamica de 5 luni si beneficiez de indemnizatie de somaj pana in decembrie a.c., deoarece nu am acel stagiu de 1 an pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Contract de cesiune drepturi de autor - indemnizatii Alexandra_H Alexandra_H Buna ziua, sunt o viitoare mamica de gemeni si recunosc ca nu am deloc informatii pana in prezent, privind drepturile pe care le voi avea dupa ce voi naste. ... (vezi toată discuția)
Despre maternitate si somaj angela111 angela111 buna seara...sunt asigurat in sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale,reglementat prin Legea nr.19/2000..din mai 2008....intrebarea mea ... (vezi toată discuția)