avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie somaj

Buna seara,
In primul rand vreau sa va multumesc cu privire la raspunsul oferit de dumneavoastra ,referitor la acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului.
Dupa cum bine stiti sunt angajata cu contract de munca determinat si in data de 04.04.2009 se va inchiea CIM(data angajarii fiind in 04.04.2007).
In perioada ramasa de aproximativ trei luni daca voi fi nevoita sa intru in concediul medical de o saptamana ,o luna sau doua din motive de sanatate(eu avand probleme cu sarcina)voi mai beneficia de indemnizatie de somaj la data expirarii CIM,urmanad apoi ca din somaj sa intru in cresterea copilului?
Cel mai recent răspuns: laidy dy , utilizator 12:49, 13 Ianuarie 2009
Chiar daca dumneavoastra din motive de sanatate o sa fiti nevoita sa beneficiati de concediul medical, acest lucru nu va influenteaza in ceea ce priveste indemnizatia de somaj si concediul pentru cresterea copilului. Veti primi atat indemnizatie de somaj dupa incetarea CIM, cat si indemnizatie pentru cresterea copilului.
Va doresc sa aveti sanatate si o sarcina usoara ;)....si poate nu o sa mai fie nevoie de concediu medical.
Multumesc mult pentru raspunsul dat.Si eu imi doresc sa nu fie nevoie de concediul medical:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate si ccc pt salariata pe perioada determinata carmen1986 carmen1986 Buna ziua! In cazul in care la data de 31 mai 2011 mi se incheie CIM - perioada determinata, si am intrat in concediu de maternitate incepand cu data de 02 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil florinacpordos florinacpordos Buna ziua, Sunt insarcinata si trebuie sa Nasc in jurul datei de 8 octombrie 2015. Muncesc cu contract de munca pe perioada determinata de la 1 septembrie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului ella89 ella89 Buna seara, Sunt nelamurita in privinta indemnizatiei de crestere a copilului si nu stiu daca voi beneficia de acesti bani. Mentionez ca tocmai am ... (vezi toată discuția)