avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul medie concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul medie concediu medical

Cum calculez media unui concediu medical pentru cineva care a fost pana acum in concediu pentru ingrijirea copilului pana la 2 ani. Apoi nu a lucrat deloc si a primit concediu pentru sarcina si lauzie.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 16:57, 25 Iulie 2012
Baza o constituiti din insumarea veniturilor realizate din indemnizatiile de crestere copil ,concediu de maternitate din ultimile 6 luni anterioare c. medical ,iar la medie raportati suma de mai sus la nr. total de zile lucratoare din ultimile 6 luni anterioare ,chiar daca este vorba de stagii asimilate precum ccc sau c.de maternitate.
Trebuie sa cer atunci o adeverinta cu indemnizatiile? Cine o elibereaza? Va multumesc.
Adeverinta cu indemnizatiile de crestere copil se obtine de la AJPIS-Agentia Judeteana de Plati si Inspectie Sociala ,sau in capitala la agentia de sector.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical dupa ccc1 Dana-Ion Dana-Ion Buna seara! As dori sa stiu cum se calculeaza concediul medical dupa CCC1. Sunt in urmatoarea situatie.: pe 28.08.2013 a incetat CCC1, iar dupa reluarea ... (vezi toată discuția)
Cine plateste indemnizatia pentru ccc? anesss anesss Buna seara, vin cu o intrebare la care nu am primit un raspuns precis, cam de nicaieri de pe unde am intrebat. Am o prietena care este angajata cu carte de ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de concediu de maternitate la cateva zile de la redeschiderea contractului de munca? LauraRaluca LauraRaluca Buna ziua, In data de 04.03.2016 mi se incheie concediul de crestere a copilului de care am beneficiat 1 an si 11 luni. In data de 10 martie e data probabila ... (vezi toată discuția)