Am nevoie de ajutorul vostru.
In februarie am cumparat o masina sh din alt oras cu 4700 eur.La cumparare am primit cartea masinii,asigurarea si dovada inlocuitoare a talonului,urmand ca in 2-3 zile sa primesc fiscalul si fisa de inmatriculare.Dupa inmatriculare,eu urma sa ii trimit certificatul de radiere si asigurarea.
Am fost cu masina la reprezentanta pt o diagnoza ,unde au iesit probleme mari la masina.Am incercat sa iau legatura cu acel individ de la care am luat masina,propunandu-i sa ia masina inapoi si sa-mi dea banii,bineinteles oprindu-si si lui ceva pt deranj.N-a fost de acord.
In zilele ce au urmat,tipul mi-a cerut copie de pe cartea masinii,copie de pe buletinul meu si asigurarea.I-am trimis copiile cerute,mai putin asigurarea(initial am trimis-o,a venit plicul inapoi,si pe urma nu am vrut sa i-o trimit pana nu primeam si eu actele).
Bineinteles ca n-am mai primit fiscalul ,nici fisa de inmatriculare.
Am fost in audienta la inmatriculari auto,am fost pe la avocati,si in final am facut o notificare(ceva de genul -punere in intarziere).Cand termenul din notificare se apropia de sfarsitul,domnul l-a sunat pe avocat cerandu-i o amanare de cateva zile ca are niste probleme.Si surpriza...am primit o citatie;ma da in judecata pt 200 lei-cv asigurarii si ca instanta sa ma oblige sa inmatriculez masina ,spunand ca el a incercat sa rezolve pe cale amiabila ,dar eu am refuzat.
Daca nu vroiam s-o inmatriculez,nu mai cheltuiam pe la avocati,o dadeam la dezmembrari.
Va rog sa-mi spuneti ce e de facut in continuare?
Cel mai recent răspuns:
ynocentta , utilizator
10:51, 25 Iulie 2012