avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... probleme inmatriculare auto-proces
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

probleme inmatriculare auto-proces

Am nevoie de ajutorul vostru.
In februarie am cumparat o masina sh din alt oras cu 4700 eur.La cumparare am primit cartea masinii,asigurarea si dovada inlocuitoare a talonului,urmand ca in 2-3 zile sa primesc fiscalul si fisa de inmatriculare.Dupa inmatriculare,eu urma sa ii trimit certificatul de radiere si asigurarea.
Am fost cu masina la reprezentanta pt o diagnoza ,unde au iesit probleme mari la masina.Am incercat sa iau legatura cu acel individ de la care am luat masina,propunandu-i sa ia masina inapoi si sa-mi dea banii,bineinteles oprindu-si si lui ceva pt deranj.N-a fost de acord.
In zilele ce au urmat,tipul mi-a cerut copie de pe cartea masinii,copie de pe buletinul meu si asigurarea.I-am trimis copiile cerute,mai putin asigurarea(initial am trimis-o,a venit plicul inapoi,si pe urma nu am vrut sa i-o trimit pana nu primeam si eu actele).
Bineinteles ca n-am mai primit fiscalul ,nici fisa de inmatriculare.
Am fost in audienta la inmatriculari auto,am fost pe la avocati,si in final am facut o notificare(ceva de genul -punere in intarziere).Cand termenul din notificare se apropia de sfarsitul,domnul l-a sunat pe avocat cerandu-i o amanare de cateva zile ca are niste probleme.Si surpriza...am primit o citatie;ma da in judecata pt 200 lei-cv asigurarii si ca instanta sa ma oblige sa inmatriculez masina ,spunand ca el a incercat sa rezolve pe cale amiabila ,dar eu am refuzat.
Daca nu vroiam s-o inmatriculez,nu mai cheltuiam pe la avocati,o dadeam la dezmembrari.
Va rog sa-mi spuneti ce e de facut in continuare?
Ultima modificare: Marți, 24 Iulie 2012
daniela_70, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:51, 25 Iulie 2012
Suportati consecintele achizitionarii de autoturism in lipsa documentelor necesare
Nu ati precizat concret daca in februarie ati incheiat forme legale de instrainare autoturism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre inmatriculari si asigurare rca. gabitzu1ro gabitzu1ro Buna am o intrebare. Am cumparat un autoturism din Polonia in urma cu 4 zile.Autoturismul era si este inmatriculat in Polonia inclusiv si asigurarea este la ... (vezi toată discuția)
Atestat fiscal Yonut19 Yonut19 Buna seara As dori sa stiu ,legat de achizitionarea unei masini SH provenita din Italia daca necesita si atestat fiscal de la vanzatorul de la care sa ... (vezi toată discuția)
Autovehicul blocat rar Constantin8318 Constantin8318 Acum 3 luni am achizitionat o masina cu toate actele in regula si numere rosii valabile pana pe 25-02-2018 masina adusa din germania ! Am facut programare la ... (vezi toată discuția)