avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... atestat fiscal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

atestat fiscal

Buna seara
As dori sa stiu ,legat de achizitionarea unei masini SH provenita din Italia daca necesita si atestat fiscal de la vanzatorul de la care sa achizitionat masina .
Precizez ca masina nu a fost inmatriculata in RO pe numele persoanei de la care am achizitionat-o ,au fost eliberate doar primul rand de numere provizorii pe numele acelei persoane ,si urmeaza sa fac din nou actele pentru inca 30 zile pt circulatie provizorie
Am inteles ca atestatul fiscal ar fi necesar la declararea autoturismului la directia de taxe si impozite din localitate .
Mai exact ,dilema ar fi masina nefiind inmatriculata in RO daca imi trebuie atestat fiscal de la cumparator sau o pot inregistra la taxe si impozite de la mine din localitate fara acest act.
Ultima modificare: Joi, 24 Iulie 2014
Yonut19, utilizator
Cel mai recent răspuns: Yonut19 , utilizator 21:34, 24 Iulie 2014
o inregistrati la dvs la taxe si impozite
Inteleg ca o pot inregistra fara acest atestat fiscal?
pt ca pe site pt Rosiori de Vede unde o voi inmatricula,este trecut :
Inscriere mijloc de transport
a)persoane fizice
- copie act vinzare-cumparare sau factura fiscala
- copie carte de identitate a vehiculului
- fisa de inmatriculare in original
- copie BI sau CI
- certificat de atestare fiscala vanzator,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

inmatriculare auto cumparat -vanzatorul nu vrea sa trimita atestatul fiscal privind mijloacele fixe lalicu lalicu Cum pot proceda in cazul in care am cumparat o masina , am contract de vanzare cumpare intre parti, talonul , cartea de identitate a masinii si cheile dar nu ... (vezi toată discuția)
Dealer auto nu da fiscal?? weedmastersr weedmastersr Buna ziua, Am o mica dilema. Am achizitionat un auto SH adus la comanda de catre o firma autorizata in comertul cu autovehicule. Mi-au dat un dosar cu toate ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez ca sa inmatriculez masina fara sa platesc taxa de poluare? glo glo am o masina inmatriculata in uniunea europeana. am achizitionat-o si asi vrea sa o inmatriculez fara a achita taxa de poluare. Cum trebuie sa procedez? pot ... (vezi toată discuția)