avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintari cu moartea pe internet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintari cu moartea pe internet

Buna seara! In repetate randuri am fost amenintat cu moartea pe un site, reclamatiile facute catre administrator au fost ignorate. Ce pot face in acest sens pentru a stopa acest lucru, se poate da in judecata persoana respectiva? Pot cere dezvaluirea identitatii (adresei de ip) respectivului individ de la administrator? Pe cine pot da in judecata in acest caz? Administratorul, utilizatorul care m-a amenintat sau pe ambii?

Va rog frumos sa ma ajutati, puteti sa stergeti tema, daca nu am postat-o unde trebuie.

Multumesc de intelegere!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iulie 2012
zuzz, utilizator
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 16:40, 20 Septembrie 2012
faceti plangere penala la politie
Administratorul site-ului ar fi trebuit sa ia atitudine, în sensul de sancţiona un astfel de utilizator.
Dacă depuneţi plângere penală, organele de cercetare penală vor putea afla ip-ul fără probleme.
Important este să deţineţi dovada ameninţărilor , pentru a vă putea fi admisă plângerea.
Buna ziua! In primul rand va multumesc pentru raspunsuri.
In al doilea rand mentionez ca singulele dovezi pe care le am sunt screen shot-urile si mailul intern de pe site-ul respectiv. Sunt suficiente?
În opinia mea ar fi suficiente, însă sper ca acestea să poată face dovada deplină şi în faţa organelor de cercetare .
Ma scuzati ca intervin , dar se ocupa politia de asa ceva? in Cate cazuri politia intervine?

Alte discuții în legătură

Probe si infractiuni informatice w0lfshad3 w0lfshad3 1. Mi s-au luat / prelucrat poze de pe internet, laolalta cu texte calomnioase, si au fost facute publice prin mail intr-o retea intranet. Am salvat aceste ... (vezi toată discuția)
Este legala divulgarea ip-ului ? mariana.otelas mariana.otelas as avea si eu o intrebare: de curand , intrand pe un site, ma trezesc k unul dintre utilizatorii acestui site ,neconvenindu-i ceea ce am scris eu acolo , a ... (vezi toată discuția)
Confidentialitatea informatiilor de pe site tracasat tracasat O intrebare importanta: Este garantata anonimitatea utilizatorilor pe acest site? Adica, intrebarile puse pe acest site sunt echivalentul unei ... (vezi toată discuția)