avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CONVOCARE CONCILIERE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CONVOCARE CONCILIERE

Doresc si eu sa ma ajutati cu un model de notificare in vederea concilierii pentru un debit pe care o societate il are de incasat de la un client. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:01, 25 Iulie 2012
Nr. ___/ _____


Către,
S.C. ______ S.R.L..
În atenţia domnului ________


Societatea comercială ________ S.R.L. (creditor), persoană juridică română cu sediul în mun. _____, prin reprezentantul său legal dl. ____, în temeiul art. 7201 Cod procedură civilă modificat şi completat, vă convoacă la

CONCILIERE DIRECTA

Vă facem cunoscut că la data de _______ figuraţi în evidenţele noastre contabile cu un debit în valoare de __________ lei, reprezentând contravaloarea facturilor prezentate în Anexa.

Întrucât debitul este cert, lichid şi exigibil, iar încercările noastre de a-l recupera nu au dat rezultate, cât şi pentru prevenirea unor cheltuieli suplimentare în contul societăţii Dumneavoastre prilejuite de deschiderea unor acţiuni judecătoreşti şi executare silită, vă somăm ca în termen de 3 zile de la primirea prezentei să procedaţi la achitarea integrală a acestuia.
În cazul în care nu veţi achita debitul în termenul arătat, vă convocăm în data de ____, ora ___, la sediul S.C. _____ S.R.L., în vederea rezolvării pe cale amiabilă a situaţiei litigioase apărute.
În cazul în care nu vă veţi prezenta la conciliere, vom promova acţiunea în instanţă, unde vom solicita plata debitului, a penalităţilor de întârziere şi a cheltuielilor de judecată.
Anexăm alăturat actele ce dovedesc debitul solicitat.



Administrator,
______

Întocmit
Jurist ____


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model notificare de conciliere adibarbu27 adibarbu27 buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un model de notificare privind concilierea directa cf art 270-1 cpc pentru recuperare creante.Va multumesc (vezi toată discuția)
Model conciliere prealabile Cristianna Cristianna Buna ziua!As dori un model de conciliere prealabila,pentru o actiune in pretentii comerciala.De asemenea as mai avea urmatoarea intrebare:cum fac dovada in ... (vezi toată discuția)
Conciliere directa raluflory raluflory :-/am nevoie de un model orientativ de conciliere directa.eu, ca si creditor trebuie sa convoc debitorul, mai inainte de chemarea in justitie, la o conciliere ... (vezi toată discuția)