avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Iesire din tara cu minori - custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Iesire din tara cu minori - custodie comuna

Buna ziua,
Doresc sa plec cu fetele mele in Bulgaria, pentru cateva zile. Divortul este pronuntat, irevocabil si, citez : "Stabileste ex. in comun al autoritatii parintesti cu privire la minori, stabileste locuinta minorilor la petenta".
De ce acte am nevoie pentru a putea trece granita fara probleme ?
E nevoie de o traducere in bulgara a sentintei irevocabile ?
Multumesc tare mult
Cel mai recent răspuns: Constantinescu Maria , utilizator 12:30, 25 Iulie 2012
Este necesara declaratia celuilalt parinte, declaratie autentificata de catre notar, din care sa rezulte acordul acestuia cu privire la efectuarea calatoriei.
Multumesc de raspuns.
Acea declaratie sau alte documente, ar trebui traduse si in bulgara ?
Multumesc inca o data pentru lamuririle prompte. Numai bine !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pentru scoaterea copilului din tara Bbianca Bbianca Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca in cazul in care sunt divortata,am hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila asupra coilului,adica mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Calatorie naya naya Doresc sa calatoresc cu copii fara sotul meu.Am certificat de casatorie romanesc.El si copii sunt cetateni sirieni.Copii au pasapoarte siriene,au insa si ... (vezi toată discuția)
Vacanta in afara tarii/divortata/de ce acte am nevoie sa scot copilul din tara Teodora77N Teodora77N Buna ziua Anul acesta vream sa plecam in vacanta in Bulgaria. Sunt divortata din 2007 iar copilul mi-a fost incredintat prin hotarare judecatoreasca def si ... (vezi toată discuția)