avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... reintegrare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

reintegrare

in luna ianuarie am fost reintegrat in urma unei hotariri judecatoresti.La momentul acela am fost declarat apt medical.Dupa alt proces de suspendare dupa aproximativ trei luni urma ca institutia sa ma reintegreze din nou,dar de data aceasta avizul psihologic de port arma nu l-am trecut.Din luna mai decizia instantei nu a fost pusa in aplicare pentru acest aviz negativ.Acum intreb:institutia nu avea obligatia sa ma reintegreze indiferent de avizul psihologic?Puteam sa-mi desfasor activitatea fara arma asa cum si alti colegi care sunt declarati inapt port arma temporar nu stau acasa fara bani!!!Incotro s-o iau si unde sa mai intreb ??/#-o

Alte discuții în legătură

Suspendare act administrativ mitrush mitrush Am obtinut in instanta suspendarea unei decizii de eliberare din functie.Directorul institutiei nu binevoieste sa ma primeasca deoarece am fost declarat inapt ... (vezi toată discuția)
Avizul psihologic port arma aladinut aladinut va rog f mult sa-mi raspundeti si mie la aceasta intrebare!..mentionez ca lucrez la politia locala. La examenul psihologic am fost declarat apt ...ptr ... (vezi toată discuția)
Inapt psihic sau necorespunzator profesional? Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la concedierea unui angajat in ceea ce priveste modalitatea de concediere si anume: un angajat - personal contractual ... (vezi toată discuția)