avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cedare leasing auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cedare leasing auto

Buna ziua,
Am o masina cumparata in leasing si as dori sa ii cedez altei persoane contractul de leasing. am inteles ca pot face un contract la notariat? ca sa evitam dosarul care trebuie depus la firma de leasing in vederea acceptarii acesteia noul proprietar?
Cel mai recent răspuns: ROLYU , utilizator 15:18, 25 Iulie 2012
Buna ziua, transmiterea calitatii de utilizator din cadrul contractului de leasing se poate realiza numai cu acordul finantatorului, printr-un act de novatie semnat in trei : finantator, vechiul utilizator si noul utilizator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract novatie. 12qaz 12qaz Solicit daca se poate de la un avocat urmatorul raspuns la un contract de leasing.Am avut un contract de leasing pe o anume societate care a intrat in ... (vezi toată discuția)
Preluare ipoteca prin novatie caprice caprice Buna ziua, as dori sa stiu daca se poate sa preiau o ipoteca de la mama mea asupra unui imobil. Ea se afla in imposibilitate de plata aratelor catre banca, ... (vezi toată discuția)
Valabilitate rca cu alt utilizator, nu alt proprietar dante79 dante79 Am urmaroarea problema: 1. Contract de novatie, adica predare leasing, in cadrul aceleiasi firme de leasing, de la o firma la alta. 2. se schimba RCA si ... (vezi toată discuția)