Sunt foarte aproape de cumpararea unui teren al carui titlu de proprietate a fost constituit conform legii 42/1990. Din cate stiu eu, proprietarul nu a fost nici ranit, nici martir ... el avand in prezent legitimatie de participant (dupa ultimele investigatii facute de comisiile abilitate).
Am citit si eu legea 42/1990, dar de acolo nu reiese clar faptul ca si participantii au fost indreptatiti sa primeasca teren. E posibil sa-mi fi scapat mie acest aspect sau poate am citit o editie mai veche (stiu ca legea a tot fost completata).
Ma tem de urmatorul scenariu: proprietarul avea in momentul primirii terenului o calitate de revolutionare ce atragea dupa sine astfele de beneficii (teren), insa el si-a pierdut aceasta calitate si a ramas un "simplu" participant, care nu are dreptul cf legii sa primeasca teren. In acest caz exista oare posibilitatea ca o instanta sa-i anuleze titlul de proprietate si in consecinta si contractul de vanzare-cumparare ?
Risc in acest fel sa dau banii degeaba si sa ma trezesc si fara teren si fara bani ?