Buna seara , am o intrebare asupa unei file cec care as dorii de fapt sunt obligat sa procedez dupa Legea CEC-ului art.67 din 59/1934 si sa cer anularea ei deoarece am pierdut-o cum ar trebuii procedat ? Trebuie facuta o ordonanta presedintiala ? Multumesc !#-o
Atata timp cat Presedintele Tribunalului il declara nul in mainile oricui sar gasi cu toate datele esentialw adica si numele avalistului va da o ordonanta de anulare si ma va obliga la publicarea in m.o. cu drept de opozitie in timp de 15 zile si ordonanta dupa 15 zile pot cere la banca debitorului cu hotararea pronuntata in loc de cec mai ales ca banca am inteles ca va fi citata in proces si obligata sa primeasca acea hotarare nimik mai simplu mam informat chiar la banca mea numai asa se reconstituie un cec in Romania.
Dar daca noi ca si firma avem file cec pe care dorim sa le anulam, au fost date la furnizori, dar au expirat sau le-am pierdut, iar ca sa inchidem un cont este nevoie ca tribunalul sa le declare pierdute? intre si cine si cine facem actiunea?
Pierdut fila cec
ciprianst
Buna ziua,
Am pierdut o fila cec primita de la un client, care este calea legala de anulare a respectivei fila cec si ridicarea alteia. Clientul nu este ... (vezi toată discuția)