avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar - Eroare Materiala.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar - Eroare Materiala.

Buna seara,
Am inaintat o cerere pt. indreptarea unei erori materiale dintr-o sentinta din anul 1969.
Am primit citatie cu mentiunea de a depune "IAP/2.07.1970". Nu stiu ce inseamna IAP ! Imi poate spune cineva ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gigelas , utilizator 19:08, 26 Iulie 2012
incheiere de admitere in principiu si gasesti vorbindu-se despre ea de la 673 indice 1 cpc incolo
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 673, cum, cand, cum? anniela anniela Buna dimineata, Proces de partaj la care au fost date prin incheierea de sedinta (IAP) bunuri care nu au fost cerute. Inainte de a da HOTARAREA ( este numai ... (vezi toată discuția)
Cerere indreptare eroare materiala anniela anniela Buna seara, Intr-un proces civil, partaj, in cadrul cererii de indreptare eroare materiala, s-au citat partile la data x... Aparatorul meu, fiind plecat din ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila plin cu greseli pendre pendre Am divortat am primit sentinta civila plina cu greseli la data de nasterea copilului in loc de 06.05.2001 scrie 05.11.1993 peste tot. Langa asta mai trecut is ... (vezi toată discuția)