avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Impiedicarea montarii unei antene GSM pe bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Impiedicarea montarii unei antene GSM pe bloc

Buna ziua,

Sper in primul rand ca nu abordez o problema deja discutata pe acest forum.
Locuiesc intr-un bloc de 7 niveluri din Constanta si de o buna periaoda ne confrumtam cu dorinta acerba a Presedintelui de Asociatie de a monta o antena GSM pe blocul nostru. Toate apartamentele din bloc sunt proprietatea locatarilor. In urma unui sondaj, aproximativ 90-95% dintre proprietari sunt impotriva montarii acestei antene din cauza efectelor nocive (radiatii, posibil cancer, etc). Cum putem noi, in calitate de proprietari, sa contracaram actiunile Presedintelui de Asociatie? Putem depune o sesizare undeva ?

Multumesc anticipat pentru orice sfat util!

Sabin
Cel mai recent răspuns: sabin-ionut , utilizator 10:17, 13 Ianuarie 2009
Buna ziua,

luati statutul asociatiei si vedeti in ce conditii se organizeaza o adunare generala. Adunarea generala hotaraaste ca NU doreste acest lucru si cu asta basta! Aditional puteti hotara si schimbarea presedintelui.

av. Boncu
Buna ziua,

Cum pot obtine statutul asociatiei? Este un document intern sau este inclus in legea Asociatilor de Proprietari ?

Multumesc.

Sabin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antene gsm pe blocuri de locuinte dan.dan dan.dan Buna dimineata, Vreau sa stiu daca o firma de telefonie mobila poate instala pe terasa blocului antene GSM fara acordul tuturor locatarilor din bloc. Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Antene rds pe acoperis fcarmenita fcarmenita Buna ziua Locuiesc la etajul ultimul etaj al unui bloc care are acoperis din constructie (cu tigla). Administratorul mi-a cerut acordul pentru montarea unei ... (vezi toată discuția)
Montarea antenelor gsm pe bloc Maciuca Maciuca Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc alcatuit din cinci scari. Vecinii de pe scara mea(E) DORESC MONTAREA antenelor GSM DEASUPRA noastra. Nu au primit semnaturile ... (vezi toată discuția)