avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis Suspendat Fara Vina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis Suspendat Fara Vina

Stateam si eu ca tot omul la semafor cand din spate sa auzit o sirena (care ulterior sa dovedit sa fie Pompierii) iar eu om constiincios am tras cat sa putut dreapta.
Masina pompierilor in acea intersectie a virat la dreapta iar grabiti fiind ma agatat cu roata din spate si dus a fost. La politie binnteles doar nu e vina pompierilor..... Eu cica am plecat de pe loc si miam spart farul bara si am indoit si aripa .
Dupa ce au vorbit politia cu soferul de pe masina de pompieri pe mine nu mau ascultat deloc... Martori au fost vreo 2 dar unul a plecat repede iar celalalt lam rugat insistent sa stea pana vine politia dar nici vorba a spus ca se grabeste omul (nici eu nu am avut inspiratia sa iau un nr de tel ,masina) Si asa am ramas cu permisul suspendat si si cu amenda.. Ce mai pot face daca mai pot face ceva.
Toata lumea spune ca si la judecatorie mai ales fiind cuvantul meu contra cuvantul politiei si pompierilor nu o sa am nicio sansa.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters257959 , utilizator 09:30, 26 Iulie 2012
Da, puteţi face contestaţie, însă va trebui să dovediţi cumva că dvs. aveţi dreptate. În lipsa unor probe , cam greu.
1.Vi sa intocmit proces-verbal?, daca da.. ce scrie in el?
2.cum se arata schema accidentului.
3.verificati in jur poate careva din camerele de luat vederi au surprins momentul impactului (superparketuri, office, banci s.a.)
4.Nu ascultati pe nimeni .. contestati si gata, iar probe mai pertinente si concludente dar chiar poate si martori pe parcursul procesului veti administra.

Succese

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu o bovina. a cui e vina ? ferdis ferdis Salut, am avut un accident de curand, nu grav. Am lovit o bovina, spre seara intr-o curba. Ei bine, m-am ales cu aripa indoita, portiera zgariata, oglinda praf ... (vezi toată discuția)
Intrebare accident auto crististarz crististarz Buna ziua, am si eu o intrebare in legatura cu un accident rutier fara victime care sa finalizat in ami fi retinut permisul. Mai exact ieseam de pe o strada cu ... (vezi toată discuția)
Accident biciclist pe trecerea de pietoni dilemamare dilemamare Nu stiu daca postez corect aici, dar as vrea sa pun o intrebare pt cine se pricepe cat de cat la legea rutiera in acest caz, momentan neavand un raspuns de la ... (vezi toată discuția)