Salut, am avut un accident de curand, nu grav. Am lovit o bovina, spre seara intr-o curba. Ei bine, m-am ales cu aripa indoita, portiera zgariata, oglinda praf si farul cu bara intrate undeva spre interiorul masinii. In acel moment, am tras dreapta si m-am indreptat catre ciobanul pe care l-am zarit, care a spus ca nu a auzit bubuitura dupa care vazand problema reala si spunand-ui ca sun la politie, sa dus sa isi ia vacile de peste drum si s-a intors spunandu-mi ca schiopateaza una din ele si ca e adevarat.
Ei bine, am sunat la politie, au venit politistii insa ciobanul a plecat (nu puteam sa il tin legat acolo). Am facut o declaratie dupa care am urmarit zona sa intalnesc ciobanul insa nu am reusit.
Dupa o saptamana am gasit ciobanul, care a spus ca a depus si el declaratie si ca a luat amenda si ca pot vorbii cu patronul lui. Ei bine, l-am sunat pe patronul lui la care a venit nervos si a inceput sa spuna ca a venit si el cu politia, a facut masuratori, a depus declaratie, ca oglinda era pe contrasens si ca eu acolo as fi lovit vaca.. Ca ar avea el paznici si tractoristi care au vazut, desii cat am stat acolo era doar un paznic care la venirea politiei a spus ca nu stie mare lucru.
Apropo, vaca i-ar fi murit. Sa il dau in judecata ? Ce sanse as avea sa imi primesc despagubiri ? poate el cu martori mincinosi sa spuna un alt fapt decat cel care sa intamplat in acea seara ? Eram in masina eu cu prietena mea, pe sensul nostru de mers . Au venit 3 politisti, cu 2 masini. Ciobanul nu mai era acolo. Orice intrebare, pot raspunde. De asemenea, orice sfat e binevenit. Multumesc !
Accident rutier
andreea_bc
In urma cu cateva saptamani,am avut un mic conflict in trafic.m-am certat cu un alt participant la trafic iar a doua zi ne-am intalnit din nou (daca orasul e ... (vezi toată discuția)