avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozit din activitati independente
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozit din activitati independente

situatie:
detin un srl..cu profil de arhitectura..unde sunt administrator ..si salariat in acelasi timp...deasemenea profesez si ca birou individual de arhitectura...
intrebare:
in declaratia de impozit trebuie sa trec calculul cumulat..si din activitatea independenta (biroul de individual arhitectura) si din cumulul de salarii de la societatea de arhitectura?

multumesc anticipat de ajutor!!
Cel mai recent răspuns: Management Account , Consultant fiscal 16:32, 18 Ianuarie 2009
Salariul de la soc.de arhitectura este deja impozitat, eu nu cred ca mai trebuie declarat.Ar fi o dubla impozitare, nu?
and_axb a scris:

situatie:
detin un srl..cu profil de arhitectura..unde sunt administrator ..si salariat in acelasi timp...deasemenea profesez si ca birou individual de arhitectura...
intrebare:
in declaratia de impozit trebuie sa trec calculul cumulat..si din activitatea independenta (biroul de individual arhitectura) si din cumulul de salarii de la societatea de arhitectura?

multumesc anticipat de ajutor!!

In declaratia 200 se trece numai venitul aferent biroului individual.
Impozitul pe venitul din salarii este este impozit final si nu se mai cumuleaza cu alte venituri cam de vreo 4 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii se poate deschide un birou de arhitectura? Deltaco2009 Deltaco2009 Buna ziua, Am si eu o intrebare: In ce conditii se poate deschide un birou de arhitectura in cazul in care inca sunt student la facultatea de arhitectura? (vezi toată discuția)
Infiintare birou individual de arhitectura arhitectool arhitectool Buna ziua, Sunt arhitect cu drept de semnatura, angajat in cadrul unui birou de proiectare, si doresc sa infiintez un Birou Individual de Arhitectura. Am ... (vezi toată discuția)
Ghid complet pentru plata drepturilor de autor în 2016 - articol avocatnet Laura Ciobeica Laura Ciobeica [b]Ce impozite plătesc și ce declarații depun persoanele fizice și companiile[/b] Noul Cod fiscal a adus o serie de modificări pentru plățile ... (vezi toată discuția)