avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale executare silita banca
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

executare silita banca

buna
cu 2 ani in urma am facut un credit la banca si de ceva timp nu am mai putut plati rata deoarece am ramas fara servici .si m-au anuntat ca daca nu platesc suma restanta o sa inceapa executarea silita .
mentionez ca nu am avut giranti si nici nu am girat cu apartamentul si nu am nimic trecut pe numele meu .ce poate sa imi ia banca ,sau ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: all_in_one88 , utilizator 13:57, 26 Iulie 2012
va poate retine lunar o treime din salariu prin procedura popririi salariale.
dar daca nu o sa mai muncesc cu contract in tara ce pot sa imi faca ?
eventual sa afle adresa locului dvs de munca din afara si sa initieze acolo poprirea.
deci nu o sa mearga la adresa din buletin si sa ia ceva din casa s-au ceva de genul!?
si cati ani o sa ma caute ,exista un termen s-au toata viata ?
Ultima modificare: Joi, 26 Iulie 2012
all_in_one88, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariala andat andat Buna ziua! Am urmatoarea situatie: am un credit in derulare, girat de catre doua persoane (una decedata, una in viata). Creditul va avea in curand restanta ... (vezi toată discuția)
Am platit ca girant; imi pot recupera banii de la titular? florinmarginean florinmarginean Buna, as vrea sa ma ajute cineva daca e posibil. In urma cu doi ani am fost girant la cineva si nici in momentul de fata nu mi-am recuperat banii. Ce sa fac, ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu pentru credit de nevoi personale bogsmc bogsmc Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mine pentru a ma lamuri cu anumite lucruri cu privire la o executare silita, eventual sa ma indrumati la un avocat ... (vezi toată discuția)