avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pontaj la locul de munca membrii comisiei de vot
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pontaj la locul de munca membrii comisiei de vot

Buna ziua,

Imi poate spune cineva daca un salariat este ales presedinte in comisia de votare la referendum, si lipseste de la locul de munca 2 zile, cum este pontat pe aceste 2 zile. Suntem obligati sa-i acordam libera platita, si conform legii nr....

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 15:29, 26 Iulie 2012
Se ponteaza normal in zilele lucratoare.
Sunteti obligati conform legii 3/2000 si HG 142/2012
Art. 2. -
(1) Pe toata perioada exercitarii atributiilor privind organizarea si desfasurarea alegerilor autoritatilor administratiei publice locale, institutiile la care sunt angajati membrii birourilor electorale, statisticienii, informaticienii si personalul tehnic auxiliar le asigura acestora drepturile salariale cuvenite, potrivit legii.
www.avocatnet.ro/content/art...


Ultima modificare: Joi, 26 Iulie 2012
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere de la serviciu pentru personalele selectate in comisii de votare? ciancu ciancu Aş dori să mă lămuriţi dacă există vreun cadru legal prin care, o persoană selectată a fi preşedinte al unei secţii de votare are dreptul prin lege ... (vezi toată discuția)
Ccm sau legea speciala alinedelea alinedelea In CCM se prevede ca salariatul detasat ca urmare a solicitarii sale nu beneficiaza de anumite drepturi, printre care si acelea de a-si pastra functia si toate ... (vezi toată discuția)
Alegerile locale 2008 Gheorghe Giura Gheorghe Giura Am dreptul sa fiu observator din partea unui partid politic, la sectia de votare, daca unchiul meu (fratele tatalui meu) este candidat pe lista de consilieri ... (vezi toată discuția)