avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Model cerere de afisare la usa instantei
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Model cerere de afisare la usa instantei

S-a facut o evacuare a unui debitor. Am primit sentinta, am vrut s-o investesc si mi-a respins cererea de investire pe motiv ca debitorul si-a schimbat domiciliul. Cu adresa la ORC mi s-a dat raspunsul ca debitorul este la aceiasi adresa. Mi s-a spus sa fac cerere la usa instantei de recomunicare a sentintei.
Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un model in acest sens.

Alte discuții în legătură

Model cerere de afisare la usa instantei raluca_dana raluca_dana Va salut! S-a facut o evacuare a unui debitor. Am primit sentinta, am vrut s-o investesc cu formula executorie si mi-a respins cererea de investire pe motiv ... (vezi toată discuția)
Recomunicare sentinta ADELA STROE ADELA STROE buna ziua ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de recomunicare sentinta civila? multumesc (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie respinsa Clara8 Clara8 Buna:)am si eu o problema, poate puteti sa ma ajutati: in urma unei somatii de plata am obtinut o ordonanta in care a fost precizat gresit cuantumul debitului. ... (vezi toată discuția)