avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recomunicare sentinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recomunicare sentinta

buna ziua ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de recomunicare sentinta civila?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters297103 , utilizator 20:37, 21 August 2013
Buna ziua,

Cerere de recomunicare se redacteaza foarte simplu, indicati datele dvoastra, calitatea in dosar, numarul dosarului si adresa la care sa se faca recomunicarea.
Care ar fi motivul pentru care vreţi să solicitaţi recomunicarea? V-aţi schimbat domiciliul în timpul procesului, iar comunicarea s-a făcut la vechea adresă?

Dacă da, atunci aveaţi obligaţia de a comunica instanţei noul domiciliu, în termenul prevăzut de codul de procedură civilă. V-aţi îndeplinit această obligaţie?

Dacă nu, vă rog să ne indicaţi motivul pentru care cereţi recomunicarea.
Domiciliul si l-a schimbat debitoarea, nu societatea mea, se achita taxa de timbru?
de unde stiti dvs ca si-a schimbat debitoarea domiciliul?
sau ati stiut din cursul procesului si nu ati spus nimic...sperand ca debitoarea sa nu exercite calea de atac in cazul in care ar pierde?
Ultima modificare: Miercuri, 21 August 2013
ContSters297103, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere de afisare la usa instantei paula manta paula manta S-a facut o evacuare a unui debitor. Am primit sentinta, am vrut s-o investesc si mi-a respins cererea de investire pe motiv ca debitorul si-a schimbat ... (vezi toată discuția)
Model cerere de afisare la usa instantei raluca_dana raluca_dana Va salut! S-a facut o evacuare a unui debitor. Am primit sentinta, am vrut s-o investesc cu formula executorie si mi-a respins cererea de investire pe motiv ... (vezi toată discuția)
Cerere recomunicare sentinta civila leona777 leona777 Buna ziua, ma puteti ajuta cu un model de cerere recomunicare sentinta civila ( macar in mare, sa-mi spuneti cum sa o concep ), ptr ca nu am primit-o si doresc ... (vezi toată discuția)